fbpxSkip to content

RentGuard prezent la TNI – Târgul Național Imobiliar

În perioada 6 – 8 mai 2022, a avut loc TNI – Târgul Național Imobiliar la Palatul Parlamentului în București, eveniment la care a fost prezent și RentGuard.

 

Ce este TNI – Târgul Național Imobiliar?

Târgul Național Imobiliar – TNI este evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România, ce reunește într-un singur loc, timp de 3 zile: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România și  unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiție de 18 ani în acest segment.

 

Statistici TNI 2022:

  • 390 profesioniști în imobiliare
  • 200 referințe massmedia
  • 5100 mp de expoziție
  • 700 apariții online
  • 6000 de vizitatori
  • 120 expozanți

 

În cadrul Târgului Național Imobiliar din 2022, RentGuard a fost prezent cu primul serviciu profesional de verificare a chiriașilor din piața din România.

 

Ce este Rentguard?

RentGuard este instrumentul de referință al sectorului imobiliar dedicat închirierilor, prin care toate părțile implicate – proprietari, chiriași, agenții imobiliare – pot lua decizii documentate și avizate în scopul de a crea stabilitate contractuală și financiară, precum și credibilitate.

Printr-un sistem centralizat, unic în România, RentGuard oferă transparență, predictibilitate, sprijin și siguranță, prin intermediul cărora se vor consolida relații de durată între părți, bazate pe responsabilitate și încredere reciprocă.

 

Cum a fost la TNI?

La fel ca la Salonul Imobiliar, unde a avut loc lansarea oficială RentGuard, și la Târgul Național Imobiliar a fost o atmosferă relaxantă în care atât reprezentanții RentGuard cât și participanții au interacționat, au dezbătut diverse subiecte, au legat noi conexiuni și au obținut feedback live pentru serviciile și ofertele lor.

rentguard prezent la tni targul national imobiliar 2022 1

 

Citește și:

Interviu RentGuard – Cum a fost la Salonul Imobiliar din București

RentGuard – Unicul serviciu imobiliar de verificare a chiriașilor din România

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rămâi la curent cu toate noutățile RentGuard! 

Înscrie-te cu adresa de email și vei primi informații, știri și noutăți de la noi!

Notă informativă despre înscrierea la newsletter.