fbpx
Echipa Rentguard

Echipa Rentguard

În Lumea Proprietăților:
Ghidul Proprietarului, al Chiriașului și al Administratorului de Proprietăți

RentGuard: soluția viitorului pentru proprietari

Orice proprietar care închiriază are nevoie de o metodă eficientă prin care să-și poată facilita munca. Fie că ești la început de drum sau ai deja experiență în administrarea proprietăților, volumul de muncă poate deveni copleșitor (mai ales dacă ai mai multe proprietăți pe care le închiriezi). De aceea, am dezvoltat o soluție de încredere prin care administrarea proprietăților tale n-a fost nicicând mai ușoară și plăcută. Iar această soluție se numește RentGuard!

Ce este mai exact RentGuard și cum te poate ajuta?

RentGuard este o platformă digitală de property management prin care poți administra cu ușurință proprietățile pe care le oferi spre închiriere. Prin intermediul acestei soluții inovatoare, ai numeroase avantaje, printre care:

–  stocarea online a documentelor și accesarea facilă a acestora de oriunde, oricând

– un dashboard personalizat care înglobează toate informațiile importante despre proprietățile tale: valabilitate contract, date contact chiriaș, termene de plată, etc.

automatizarea proceselor clasice de administrare, precum emiterea facturilor, plata chiriei, încărcarea dovezilor de plată, actualizarea lunară a chiriei, etc.

comunicare eficientizată prin diverse căi (mail, mesaj, telefon)

gestionarea cheltuielilor și veniturilor prin crearea unor analize financiare complexe și rapoartelor relevante

promovarea online mai rapidă prin pagini special dedicate vizualizării proprietăților tale

sharing de facturi pentru evitarea întârzierilor de plată sau neînțelegerilor.

De ce RentGuard și nu clasica metodă de administrare de proprietăți?

Sigur că există și scepticism din partea unor proprietari, dat fiind că mulți consideră că dacă s-au descurcat până acum, se vor descurca și în continuare. Însă, așa cum tehnologia are rolul de a ne ușura munca și de a o optimiza, la fel și soluția noastră este menită să-ți aducă procesul de property management la următorul nivel.

Metodele clasice de comunicare cu chiriașii sau trimiterea facturilor funcționează, asta e clar. De ce să nu încerci totuși ceva nou, inovator, prin care toate aceste demersuri ale procesului de închiriere sunt automatizate?

Un mod vital prin care te poți asigura că afacerea ta prosperă este să ții pasul cu tendințele de pe piață, precum și cu noile tehnologii. Conform unui studiu de la Appfolio, 51% dintre chiriași plătesc chiria online, în timp ce 77% dintre cei care plătesc chiria online consideră că e mult mai ușor așa și că salvează foarte mult timp. Mai mult, 50% din chiriașii care sunt mulțumiți cu tehnologia implicată în procesul de închiriere plănuiesc să-și reînnoiască contractul, în timp ce 37% din cei nemulțumiți de tehnologia pusă la dispoziție vor să se mute. Cu alte cuvinte, un software ca RentGuard nu numai că ți-ar facilita munca, ci ți-ar maximiza veniturile și ar crește șansele să rămâi cu chiriași de calitate, care nu-ți vor distruge proprietățile.

În loc de concluzie…

Un software de property management precum RentGuard poate transforma radical modul în care proprietarii gestionează și închiriază spațiile lor.  Fiind un proces automatizat, se reduc erorile umane, precum și timpul petrecut în condiții de administrare clasică. Mai mult, analizele financiare generate pot oferi o privire mult mai clară asupra situației financiare existente, pentru ca proprietarul să poată decide dacă merită să continue investiția sau nu. De asemenea, stresul este redus semnificativ, astfel că poate crește atât nivelul de satisfacție al proprietarilor, cât și al chiriașilor.

Într-o lume în care digitalizarea devine norma, adaptarea la aceste instrumente nu doar că optimizează procesele, ci și aduce valoare adăugată proprietarilor și chiriașilor deopotrivă. Iar un software ca RentGuard are toate șansele să-ți faciliteze viața. Descoperă mai multe pe site!  

Share this post

Nu ești încă sigur?
Îți oferim access gratuit 60 zile!

Înregistrează-te gratuit și descoperă un mod inteligent de a gestiona proprietățile cu RentGuard. În plus, ai mai mult control și o relație transparentă cu chiriașii sau proprietarii.