Soluții personalizate pentru agențiile de property management​

Îți oferim o gamă completă de soluții adaptate nevoilor business-ului tău, de la soluții bazate pe tehnologie, la plugin-uri personalizate și servicii profesionale pentru a te ajuta să creezi o experiență de înaltă calitate pentru clienții tai.

Personalizări în funcție de dimensiunea portofoliului

Prin RentGuard poți administra toate proprietățile, fie clădiri întregi sau doar apartamente. îți oferim o suită întreagă de opțiuni și funcționalități administrative, financiare, plus multe altele.

White Label

Facem o iterație doar pentru business-ul tău. Fiecare agenție are un mod unic de a opera, motiv pentru care este nevoie de infuzarea esenței agenției tale cu toate elementele de branding corespunzătoare.

Automatizarea proceselor

Există multe opțiuni de automatizare și integrare a proceselor pentru activitatea recurentă a oricărei agenții. Cu toate acestea, nimic nu se poate compara cu o platformă făcută special pentru tine și nevoile tale. Când ai totul în același loc, poți economisi timp și resurse, chiar și bătăi de cap.

Software personalizat de Property Management

Ca agenție de Property Management, trebuie să te ocupi de nenumărate procese, activități, logistici. RentGuard îți oferă posibilitatea automatizării tuturor prin crearea unei instanțe create special pentru business-ul tău, cu toate funcționalitățile de care este nevoie pentru a duce business-ul la nivelul următor.

Personalizare nelimitată

Nu există limite atunci când vorbim de soluții personalizate, obiectivul principal fiind satisfacția clientului și rezolvarea nevoii lui. Promitem ca la final soluția noastră să se potrivească manușă agenției tale.

White Label doar pentru tine și agenția ta

Cu White Label, poți avea încredere că primești servicii de înaltă calitate, cu eficiență și prețuri competitive. Beneficiezi de acces la tehnologia noastră inovativă și la resursele necesare pentru a-ți duce business-ul la următorul nivel.

Automatizarea peoceselor

Te putem ajuta să reduci erorile umane și sa accelerezi procesele, economisind timp și bani. Automatizarea poate fi folosită pentru a crește productivitatea companiei și a îmbunătății calitatea serviciilor oferite.

Ai vizibilitate 24/7 pe comisioanele primite și preconizate

Vezi în timp real în platforma toate comisioanele primite până la momentul respectiv, dar și pe cele viitoare, atât la nivel de proprietate-contract, cât și la nivel de cont unde sunt înglobate toate.

Gestionezi mai ușor relația cu proprietarii și chiriașii

Cu RentGuard poți reduce timpul alocat activității de property management cu până la 35% datorită digitalizării și eficientizării procesului de închiriere.

Soliciti comisionul și trimiti cu ușurință facturile

Prin RentGuard soliciți comisionul direct și te asiguri că toate documentele sunt corecte și complete înainte de a trimite facturile către proprietari.

Toate acțiunile principale într-un singur loc

Ai acces la un dashboard personalizat care înglobează toate informațiile importante despre proprietățile tale: valabilitate contract, date contact chiriaș, termene de plată și multe altele.

Ai acces la analize financiare complexe

RentGuard este un instrument ideal pentru gestionarea cheltuielilor și veniturilor proprietăților tale, oferindu-ți acces la o analiză completă și un randament exact, ce au la baza informații financiare relevante.

Poți promova cu ușurință proprietățile tale

RentGuard creează pagini special dedicate vizualizării proprietăților tale, ce pot fi distribuite direct din platforma pe rețelele de socializare sau alte canale preferate.

Trimiterea facturilor către chirias nu mai este o problemă

Adaugi cu ușurință facturile emise de furnizori, indiferent că este vorba de utilități, servicii de mentenanță sau chiar întreținerea. În max. câteva minute, chiriașul este notificat și întârzierile de plata sunt evitate.

Adaugi și contactezi rapid furnizorii de utilități și servicii

RentGuard face ușoară comunicarea cu furnizorii de utilități, dar și de serviciile conexe procesului de închiriere, precum instalator, electrician, etc. prin listarea lor direct în platformă.

Administrezi rapid contractele și proprietățile tale

Fie că vrei să vezi contractele care expiră în curând, restanțele sau finanțele anumitor proprietăți, RentGuard afișează toate informațiile și acțiunile posibile într-un mod intuitiv. În plus, regăsești modele de contracte, redactate împreună cu avocați de renume.

Comunici rapid și eficient

Ai în permanență la îndemână datele de contact, atât ale proprietarilor, cât și ale chiriașilor, și prin doar o apăsare de buton, îi poți contacta prin email sau telefon.

Eviți chiriașii problematici

Poti lua cea mai bună decizie privind alegerea chiriașilor cu ajutorul evaluării RentGuard ce include scorul FICO, venitul personal, cât și alte metode KYC moderne.

Soliciti și confirmi cu ușurință chiria

Chiria se actualizează automat în platformă în fiecare lună, însă oricând o poți modifica manual. În plus, poți adăuga detalii extra pe factura lunară, precum reparații sau alte servicii contractate.

Vrei să beneficiezi de mai multe avantaje? Contactează-ne!

Din moment ce administrezi mai multe proprietăți folosind o întreagă echipă, considerăm că o platformă personalizată este mult mai potrivită.
Astfel, ne putem plia pe modelul tău de afacere și operațiunile companiei tale mult mai ușor prin personalizare nelimitată, automatizarea proceselor și chiar white label!
Contactează-ne pentru a discuta cum putem aduce la realitate viziunea ta!

Contactați-ne pentru a porni în această aventură și pentru a profita de tot ce oferă soluția noastră.