Ai mai mult control și o relație transparentă cu proprietarul

Cu RentGuard, elimini orice îngrijorare legată de contractul tău de închiriere. Nu trebuie să îți mai bați capul cu termene de plată, facturi sau întârzieri ale chiriei. RentGuard se ocupă de toate aceste lucruri pentru tine, oferindu-ți liniștea și siguranța de a fi mereu notificat cu privire la cheltuielile recurente. În plus, poți crea o relație cu proprietarul bazată pe încredere și transparență.

Toate costurile într-un singur loc

Prin RentGuard ai acces 24/7 la toate costurile asociate chiriei tale, atât pentru luna în curs, cât și pentru lunile anterioare.

Adaugă facturi cu ușurință

Primești facturi de la proprietar în mai putin de 1 minut și adaugi confirmări de plată, direct în platformă. Fără întârzieri, fără penalizări.

Plătiți facturile, întreținerea și chiria direct din aplicație

Cu Rentguard, plata tuturor necesităților este mai ușoară ca niciodată. Cu doar un clic, puteți plăti facturile, întreținerea lunară și chiar chiria într-un mod simplu și direct.

 

Ai acces de oriunde la contractul tău

Ai stocate în platformă toate documentele oficiale asociate contractului tău de închiriere, plus informații despre valabilitate sau termene de plată.

Ai la un click distanță toți furnizorii agreați

Poți vedea cu o apăsare de buton toate detaliile despre furnizorii contractați de proprietar, având astfel o comunicare mai facilă cu ei și o transparență mai mare.

Soliciti renovări și înregistrezi sesizări

Poți înștiința cu ușurință proprietarul și poți solicita imediat renovări în cazul unei defecțiuni sau a altor evenimente nedorite ce apar pe perioada contractului.

Contactare rapidă servicii

COMING SOON

Rezolvă cu un buton orice problemă prin serviciile adiacente precum instalator, electrician, dar și servicii speciale recomandate personal de proprietarul tău și chiar de RentGuard.

RentGuard este gratuit pentru chiriași!

Înregistrează-te gratuit și descoperă cum poți administra ușor facturile și cum poți îmbunătăți relația cu proprietarul tău!