Descoperă un mod inteligent de a gestiona toate proprietățile tale

Cu RentGuard, poți rămâne în control și poți administra mult mai eficient toate proprietățile pe care le deții, bucurându-te în același timp de o comunicare mai facilă cu chiriașii, direct în platformă. RentGuard îți oferă posibilitatea de a urmări, monitoriza și administra plățile sau documentele oficiale, precum și de a te ține la curent prin notificări 24/7 despre orice acțiune, modificare legată de contractul tău.

Toate acțiunile principale într-un singur loc

Ai acces la un dashboard personalizat care înglobează toate informațiile importante despre proprietățile tale: valabilitate contract, date contact chiriaș, termene de plată și multe altele.

Ai acces la analize financiare complexe

RentGuard este un instrument ideal pentru gestionarea cheltuielilor și veniturilor proprietăților tale, oferindu-ți acces la o analiză completă și un randament exact, ce au la baza informații financiare relevante.

Plătiți facturile, întreținerea și chiria direct din aplicație

Cu Rentguard, plata tuturor necesităților este mai ușoară ca niciodată. Cu doar un clic, chiriașul sau chiar proprietarul poate plăti facturile și  întreținerea lunară într-un mod simplu și direct către furnizor. Primiți plata chiriei lunar negreșit.

Poți promova cu ușurință proprietățile tale

RentGuard creează pagini special dedicate vizualizării proprietăților tale, ce pot fi distribuite direct din platforma pe rețelele de socializare sau alte canale preferate.

Trimiterea facturilor către chirias nu mai este o problemă

Adaugi cu ușurință facturile emise de furnizori, indiferent că este vorba de utilități, servicii de mentenanță sau chiar întreținerea. În max. câteva minute, chiriașul este notificat și întârzierile de plata sunt evitate.

Adaugi și contactezi rapid furnizorii de utilități și servicii

RentGuard face ușoară comunicarea cu furnizorii de utilități, dar și de serviciile conexe procesului de închiriere, precum instalator, electrician, etc. prin listarea lor direct în platformă.

Administrezi rapid contractele și proprietățile tale

Fie că vrei să vezi contractele care expiră în curând, restanțele sau finanțele anumitor proprietăți, RentGuard afișează toate informațiile și acțiunile posibile într-un mod intuitiv. În plus, regăsești modele de contracte, redactate împreună cu avocați de renume.

Gestionezi mai ușor relația cu proprietarii și chiriașii

Cu RentGuard poți reduce timpul alocat activității de property management cu până la 35% datorită digitalizării și eficientizării procesului de închiriere.

Eviți chiriașii problematici

COMING SOON

Poti lua cea mai bună decizie privind alegerea chiriașilor cu ajutorul evaluării RentGuard ce include scorul FICO, venitul personal, cât și alte metode KYC moderne.

Soliciti și confirmi cu ușurință chiria

Chiria se actualizează automat în platformă în fiecare lună, însă oricând o poți modifica manual. În plus, poți adăuga detalii extra pe factura lunară, precum reparații sau alte servicii contractate. Astfel o poți colecta automat în contul bancar la data scadentă.

Nu ești încă sigur?
Îți oferim access gratuit 60 de zile!

Înregistrează-te gratuit și descoperă un mod inteligent de a gestiona proprietățile cu RentGuard. În plus, ai mai mult control și o relație transparentă cu chiriașii sau proprietarii.