Termeni și condiții Rentguard

 

 ACORD CU TERMENII

Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dumneavoastră, fie personal, fie în numele unei entități (“dumneavoastră'”) și RENTGUARD SERVICES SRL (“Compania”, “noi”, “noi” sau “al nostru”), cu privire la accesul și utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web https://rentquard.ro, precum și a oricărei alte forme media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă legată, legată sau conectată în alt mod la acesta (colectiv, “Site-ul”). Suntem înregistrați în România și avem sediul social la adresa Str. Argentina 25, Sector 1, București.

Numărul nostru de TVA este 35279367. Sunteți de acord că, prin accesarea site-ului, ați citit, înțeles și ați acceptat să vă supuneți tuturor acestor Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI VĂ ESTE INTERZIS ÎN MOD EXPRES SĂ UTILIZAȚI SITE-UL ȘI TREBUIE SĂ ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT UTILIZAREA ACESTUIA.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din când în când sunt încorporate în mod expres în prezentul document prin trimitere. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face schimbări sau modificări la acești Termeni de utilizare din când în când. Vă vom avertiza cu privire la orice modificări prin actualizarea datei “Ultima actualizare” a acestor Termeni de utilizare, iar dumneavoastră renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și se va considera că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările din orice Termeni de utilizare revizuiți prin utilizarea continuă a Site-ului după data la care sunt postați acești Termeni de utilizare revizuiți.

Informațiile furnizate pe site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către orice persoană sau entitate din orice jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune unei cerințe de înregistrare în respectiva jurisdicție sau țară. În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Site-ul din alte locații o fac din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

Site-ul este destinat utilizatorilor care au cel puțin 18 ani. Persoanele cu vârsta sub 18 ani nu au voie să utilizeze sau să se înregistreze pe Site.

 

TERMENI GENERALI

 Rentguard este o aplicație web care facilitează conexiunea dintre managerul de proprietate, chiriași și proprietari. Administratorii de proprietăți pot adăuga facturi, chitanțe, facturi și confirmări de plată în format PDF , PNG sau JPG, pot adăuga o nouă clădire, pot adăuga o nouă unitate, pot adăuga furnizori de utilități, pot crea contracte de închiriere și pot seta suma lunară de plată și data plății, pot adăuga proprietari și chiriași, pot contacta proprietari și chiriași, pot adăuga comisionul său în valoare fixă sau procentuală din contractul de închiriere, pot confirma că au primit chiria lunară de la chiriaș sau comisionul de la proprietar, pot solicita chiria lunară de la chiriaș sau comisionul de la proprietar și pot vedea date precum: totalul chiriilor încasate, comisioanele, utilitățile, randamentul, etc. Proprietarii pot adăuga facturi, chitanțe, facturi și confirmări de plată în format PDF , PNG sau JPG, pot adăuga o nouă clădire, pot adăuga o nouă unitate, pot seta chiria dorită, pot crea contracte de închiriere și pot seta suma lunară de plată și data plății, pot adăuga furnizori de utilități, pot adăuga chiriași, pot contacta chiriașii, pot confirma că au primit chiria lunară de la chiriaș sau comisionul de la proprietar, pot solicita chiria lunară de la chiriaș sau comisionul de la proprietar și pot vedea date precum: totalul chiriilor colectate, comisioane, utilități, randament etc. Chiriașii pot adăuga facturi, chitanțe, facturi și confirmări de plată în format PDF , PNG sau JPG, pot vedea date precum: toate utilitățile plătite în trecut, pot cere reparații, pot contacta proprietarul și pot vedea detaliile contractului. 

 

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitatea, software-ul, designul site-ului web, audio, video, text, fotografii și grafică de pe Site (colectiv, “Conținutul”) și mărcile comerciale, mărcile de serviciu și logo-urile conținute în acestea (“Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau licențiate de noi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și de diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și de legile privind concurența neloială din Statele Unite, legile internaționale privind drepturile de autor și convențiile internaționale. Conținutul și Mărcile sunt furnizate pe Site “AS IS” doar pentru informarea și utilizarea dumneavoastră personală. Cu excepția celor prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului și niciun Conținut sau Marcă nu poate fi copiat, reprodus, agregat, republicat, încărcat, postat, afișat public, codificat, tradus, transmis, distribuit, vândut, licențiat sau exploatat în alt mod în orice alt scop comercial.

fără permisiunea noastră expresă scrisă prealabilă.

Cu condiția să fiți eligibil pentru a utiliza Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau tipări o copie a oricărei părți a Conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător numai pentru uz personal, necomercial. Ne rezervăm toate drepturile care nu v-au fost acordate în mod expres în legătură cu Site-ul, Conținutul și Mărcile.

 

  DECLARAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin utilizarea Site-ului, declarați și garantați că: (1) toate informațiile de înregistrare pe care le trimiteți vor fi adevărate, exacte, actuale și complete; (2) veți menține acuratețea acestor informații și veți actualiza prompt aceste informații de înregistrare, dacă este necesar; (3) aveți capacitatea legală și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (4) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți; (5) nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie prin intermediul unui bot, script sau în alt mod; (6) nu veți utiliza Site-ul în scopuri ilegale sau neautorizate; și (7) utilizarea Site-ului nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.
În cazul în care furnizați informații false, inexacte, neactualizate sau incomplete, avem dreptul de a vă suspenda sau de a vă închide contul și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

 

ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Este posibil să vi se ceară să vă înregistrați pe site. Sunteți de acord să vă păstrați parola confidențială și veți fi responsabil pentru orice utilizare a contului și parolei dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a elimina, revendica sau schimba un nume de utilizator pe care l-ați selectat dacă stabilim, la discreția noastră, că un astfel de nume de utilizator este nepotrivit, obscen sau în orice alt mod reprobabil.  

 

ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu aveți voie să accesați sau să utilizați Site-ul în alte scopuri decât cele pentru care punem la dispoziție Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun fel de activități comerciale, cu excepția celor care sunt în mod specific susținute sau aprobate de noi.

În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să nu:

 • Recuperarea sistematică a datelor sau a altui conținut de pe Site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilație, o bază de date sau un director fără permisiunea noastră scrisă.
 • Să ne păcăliți, să fraudați sau să ne induceți în eroare pe noi și pe ceilalți utilizatori, în special în încercarea de a afla informații sensibile despre conturi, cum ar fi parolele utilizatorilor.
 • Ocoliți, dezactivați sau interferați în alt mod cu funcțiile de securitate ale site-ului, inclusiv cu funcțiile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui conținut sau care impun limitări privind utilizarea site-ului și/sau a conținutului pe care acesta îl conține.
 • Să ne denigreze, să ne păteze sau să ne afecteze în alt mod, în opinia noastră, pe noi și/sau Site-ul.
 •   Să utilizați orice informație obținută de pe site pentru a hărțui, abuza sau afecta o altă persoană.
 • să utilizați în mod necorespunzător serviciile noastre de asistență sau să prezentați rapoarte false de abuz sau comportament necorespunzător.
 • Utilizarea Site-ului într-un mod incompatibil cu legile sau reglementările aplicabile.
 •   Să se angajeze în crearea neautorizată de cadre sau de link-uri către Site.
 •   Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a literelor majuscule și spamming-ul (postarea continuă de text repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă a site-ului de către orice parte sau modifică, deteriorează, întrerupe, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea site-ului.
 •   Să vă implicați în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea de scripturi pentru a trimite comentarii sau mesaje, sau utilizarea de instrumente de extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere a datelor.
 •   Ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate dintr-un conținut.
 •   Încercarea de a vă da drept un alt utilizator sau persoană sau de a folosi numele de utilizator al unui alt utilizator.
 •   Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere de informații, inclusiv, dar fără a se limita la, formate de schimb de imagini grafice clare (“gifs”), pixeli 1×1, microfoane web, cookie-uri sau alte dispozitive similare (denumite uneori “spyware” sau
  “mecanisme de colectare pasivă” sau “pcms”).
 •   Interfera cu. întrerupe. sau crea o povară nejustificată asupra Site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Site.
  Să hărțuiți, să enervați, să intimidați sau să amenințați oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în furnizarea oricărei părți a Site-ului către dumneavoastră.
 • Încercarea de a ocoli orice măsuri ale Site-ului concepute pentru a preveni sau restricționa accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.
 • Copierea sau adaptarea software-ului site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la Flash, PHP. HTML, JavaScript sau alt cod.
 • Cu excepția cazului în care este permis de legea aplicabilă, să descifreze, să descompileze, să dezasambleze sau să facă inginerie inversă a oricărui software care cuprinde sau face parte în orice fel din site.
 • Cu excepția cazului în care este rezultatul utilizării unui motor de căutare standard sau a unui browser de internet, să utilizați, să lansați, să dezvoltați sau să distribuiți un sistem automatizat, inclusiv, dar fără a se limita la, orice spider, robot, utilitar de înșelăciune, scraper sau cititor offline care accesează Site-ul, sau să utilizați sau să lansați orice script sau alt software neautorizat.
 •   Utilizați un agent de cumpărare sau un agent de achiziție pentru a face achiziții pe Site
 •   Să facă orice utilizare neautorizată a site-ului, inclusiv colectarea de nume de utilizator și/sau adrese de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau al creării de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.
 • Să folosiți Site-ul ca parte a unui efort de a concura cu noi sau să folosiți în alt mod Site-ul și/sau Conținutul pentru orice efort generator de venituri sau întreprindere comercială.
 • Utilizați site-ul pentru a face publicitate sau pentru a vă oferi să vindeți bunuri și servicii.

 

CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATORI

Site-ul vă poate invita să discutați, să contribuiți sau să participați la bloguri, panouri de mesaje, forumuri online și alte funcționalități și vă poate oferi posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, executa, publica, distribui sau difuza conținut și materiale către noi sau pe site, inclusiv, dar fără a se limita la text, scrieri, video, audio, fotografii, grafică, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (denumite colectiv “Contribuții”). Contribuțiile pot fi vizualizabile de către alți utilizatori ai Site-ului și prin intermediul site-urilor web ale unor terțe părți. Ca atare, orice Contribuții pe care le transmiteți pot fi tratate ca fiind neconfidențiale și neprotejate. Atunci când creați sau puneți la dispoziție orice Contribuții, declarați și garantați astfel că:

 • Crearea, distribuirea, transmiterea, afișarea publică sau performanța, precum și accesarea, descărcarea sau copierea Contribuțiilor dvs. nu încalcă și nu va încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de autor, brevete, mărci comerciale, secrete comerciale sau drepturi morale ale oricărei terțe părți.
 • Sunteți creatorul și proprietarul sau dețineți licențele, drepturile, consimțămintele, eliberările și permisiunile necesare pentru a utiliza și a ne autoriza pe noi, Site-ul și alți utilizatori ai Site-ului să utilizăm Contribuțiile dumneavoastră în orice mod prevăzut de Site și de acești Termeni de utilizare.
 • Aveți consimțământul scris, eliberarea și/sau permisiunea fiecărei persoane individuale identificabile din Contribuțiile dvs. de a folosi numele sau asemănarea fiecăreia dintre aceste persoane individuale identificabile pentru a permite includerea și utilizarea Contribuțiilor dvs. în orice mod prevăzut de Site și de acești Termeni de utilizare.
 • Contribuțiile dumneavoastră nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.
 • Contribuțiile dvs. nu reprezintă publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, trimiteri în masă sau alte forme de solicitare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, obscene, obscene, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase, defăimătoare sau în orice alt mod inacceptabile (după cum stabilim noi).
 • Contribuțiile dumneavoastră nu ridiculizează, nu batjocoresc, nu denigrează, nu intimidează și nu abuzează pe nimeni.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt folosite pentru a hărțui sau amenința (în sensul legal al acestor termeni) orice altă persoană și pentru a promova violența împotriva unei anumite persoane sau categorii de persoane.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, reglementare sau regulă aplicabilă.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă drepturile de confidențialitate sau de publicitate ale niciunei terțe părți.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege aplicabilă privind pornografia infantilă sau care are ca scop protejarea sănătății sau bunăstării minorilor.
 • Contribuțiile dvs. nu includ comentarii ofensatoare legate de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă în niciun alt mod și nici nu fac trimitere la materiale care încalcă vreo prevedere a acestor Termeni de utilizare sau vreo lege sau reglementare aplicabilă.

Orice utilizare a Site-ului care încalcă cele de mai sus încalcă acești Termeni de utilizare și poate avea ca rezultat, printre altele, rezilierea sau suspendarea drepturilor dvs. de a utiliza Site-ul.

 

LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

Prin postarea Contribuțiilor dvs. în orice parte a Site-ului sau prin accesarea Contribuțiilor pe Site prin conectarea contului dvs. de pe Site la oricare dintre conturile dvs. de rețele sociale, ne acordați automat și declarați și garantați că aveți dreptul de a ne acorda un drept și o licență nerestricționată, nelimitată, irevocabilă, perpetuă, neexclusivă, neexclusivă, transferabilă, fără redevențe, complet plătită, la nivel mondial, de a găzdui, utiliza, copia, reproduce, dezvălui, vindeți, revindeți, publicați, difuzați, redifuzați, retușați, arhivați, stocați, stocați în memoria cache, executați în mod public, afișați în mod public, reformatați, traduceți, transmiteți, extrageți (integral sau parțial) și distribuiți astfel de contribuții (inclusiv, fără limitare, imaginea și vocea dvs.) în orice scop, comercial, publicitar sau de altă natură, și de a pregăti lucrări derivate sau de a încorpora în alte lucrări astfel de contribuții, precum și de a acorda și autoriza sublicențe pentru cele de mai sus. Utilizarea și distribuirea pot avea loc în orice format media și prin orice canal media.

Această licență se va aplica în orice formă, mediu sau tehnologie cunoscută acum sau dezvoltată ulterior și include utilizarea de către noi a numelui dumneavoastră, a numelui companiei și a numelui francizei, după caz, și a oricăror mărci comerciale, mărci de servicii, nume comerciale, logo-uri și imagini personale și comerciale pe care le furnizați. Renunțați la toate drepturile morale asupra Contribuțiilor dvs. și garantați că drepturile morale nu au fost revendicate în alt mod asupra Contribuțiilor dvs.

Nu ne asumăm niciun fel de proprietate asupra Contribuțiilor dumneavoastră. Vă păstrați proprietatea deplină asupra tuturor Contribuțiilor dumneavoastră și asupra oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate cu Contribuțiile dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru nicio declarație sau reprezentare din Contribuțiile dvs. furnizate de dvs. în nicio zonă a Site-ului. Sunteți singurul responsabil pentru Contribuțiile dumneavoastră pe Site și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră cu privire la Contribuțiile dumneavoastră.

Avem dreptul, la discreția noastră exclusivă și absolută, (1) de a edita, redacta sau modifica în alt mod orice Contribuții: (2) de a recategoriza orice Contribuții pentru a le plasa în locații mai adecvate pe Site; și (3) de a preselecta sau șterge orice Contribuții în orice moment și din orice motiv, fără notificare prealabilă. Nu avem nicio obligație de a monitoriza Contribuțiile dumneavoastră.

 

ORIENTĂRI PENTRU REVIZUIRI

Este posibil să vă punem la dispoziție zone de pe site în care să lăsați comentarii sau evaluări. Atunci când postați o recenzie, trebuie să respectați următoarele criterii: (1) trebuie să aveți o experiență directă cu persoana/entitatea care face obiectul recenziei; (2) recenziile dvs. nu trebuie să conțină blasfemii ofensatoare sau limbaj abuziv, rasist, ofensator sau instigator la ură; (3) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referințe discriminatorii bazate pe religie, rasă, sex, origine națională, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau handicap; (4) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referințe la activități ilegale; (5) nu trebuie să fiți afiliat cu concurenții dacă postați recenzii negative; (6) nu trebuie să trageți concluzii cu privire la legalitatea comportamentului: (7)nu trebuie să postați declarații false sau înșelătoare: și (8)nu trebuie să organizați o campanie care să încurajeze alte persoane să posteze recenzii, fie ele pozitive sau negative.

 

Putem să acceptăm, să respingem sau să eliminăm recenzii la discreția noastră exclusivă. Nu avem absolut nicio obligație de a verifica recenziile sau de a șterge recenziile, chiar dacă cineva consideră recenziile reprobabile sau inexacte. Recenzile nu sunt aprobate de noi. și nu reprezintă neapărat opiniile noastre sau ale oricăruia dintre afiliații sau partenerii noștri. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio recenzie sau pentru nicio reclamație, răspundere sau pierdere rezultată din orice recenzie. Prin postarea unei recenzii, ne acordați prin prezenta un drept și o licență perpetuă, neexclusivă, la nivel mondial, fără redevențe, complet plătită, cesionabilă și sublicențiabilă pentru a reproduce, modifica, traduce, transmite prin orice mijloace, afișa, executa și/sau distribui tot conținutul referitor la recenzii

 

 SOCIAL MEDIA

Ca parte a funcționalității Site-ului, vă puteți conecta contul dvs. cu conturile online pe care le aveți cu furnizori de servicii terți (fiecare astfel de cont, un “Cont terț”), fie: (1) furnizând informațiile de conectare ale Contului terț prin intermediul Site-ului; fie (2) permițându-ne să accesăm Contul terț, așa cum este permis în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile care guvernează utilizarea de către dvs. a fiecărui Cont terț. Declarați și garantați că aveți dreptul de a ne dezvălui informațiile de conectare la Contul terților și/sau de a ne acorda acces la Contul terților, fără a încălca vreunul dintre termenii și condițiile care guvernează utilizarea de către dvs. a Contului terților aplicabil și fără a ne obliga să plătim vreo taxă sau a ne supune vreunei limitări de utilizare impuse de furnizorul de servicii terță parte al Contului terților. Acordându-ne acces la orice Cont terț, înțelegeți că (1) putem accesa, pune la dispoziție și stoca (dacă este cazul) orice conținut pe care l-ați furnizat și stocat în Contul terț (denumit “Conținut de rețea socială”), astfel încât să fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului prin intermediul contului dvs., inclusiv, dar fără a se limita la orice listă de prieteni și (2) putem trimite și primi de la Contul terț informații suplimentare în măsura în care sunteți notificat atunci când vă conectați contul dvs. cu Contul terț.

În funcție de Conturile terților pe care le alegeți și sub rezerva setărilor de confidențialitate pe care le-ați stabilit în aceste Conturi terților, informațiile de identificare personală pe care le postați în Conturile terților pot fi disponibile pe și prin intermediul contului dvs. de pe Site.

Vă rugăm să rețineți că, dacă un Cont terț sau un serviciu asociat devine indisponibil sau dacă accesul nostru la un astfel de Cont terț este reziliat de către furnizorul de servicii terț, este posibil ca Conținutul rețelei sociale să nu mai fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului. Veți avea posibilitatea de a dezactiva în orice moment conexiunea dintre contul dvs. de pe Site și Conturile terților. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ RELAȚIA DVS. CU FURNIZORII DE SERVICII TERȚE ASOCIATE CU CONTURILE DVS. TERȚE ESTE GUVERNATĂ EXCLUSIV DE ACORDUL (ACORDURILE) DVS. CU ACEȘTI FURNIZORI DE SERVICII TERȚE. Nu depunem niciun efort pentru a revizui orice Conținut al Rețelei sociale în orice scop, inclusiv, dar fără a ne limita la, pentru acuratețe, legalitate sau nerespectarea legii, și nu suntem responsabili pentru niciun Conținut al Rețelei sociale. Recunoașteți și sunteți de acord că putem accesa agenda dvs. de adrese de e-mail asociată cu un Cont terț și lista dvs. de contacte stocată pe dispozitivul dvs. mobil sau pe computerul dvs. de tip tabletă numai în scopul identificării și informării dvs. cu privire la acele contacte care s-au înregistrat, de asemenea, pentru a utiliza Site-ul. Puteți dezactiva conexiunea dintre Site și Contul dvs. de terță parte contactându-ne folosind informațiile de contact de mai jos sau prin intermediul setărilor contului dvs. (dacă este cazul). Vom încerca să ștergem toate informațiile stocate pe serverele noastre care au fost obținute prin intermediul unui astfel de Cont terț, cu excepția numelui de utilizator și a imaginii de profil care devin asociate cu contul dvs.

 

SUBMISII

Recunoașteți și sunteți de acord că toate întrebările, comentariile, sugestiile, ideile, feedback-ul sau alte informații referitoare la Site (“Trimiterile”) pe care ni le furnizați sunt neconfidențiale și vor deveni proprietatea noastră exclusivă. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală, și vom avea dreptul de a utiliza și disemina fără restricții aceste Comunicări în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoaștere sau compensație pentru dumneavoastră. Prin prezenta, renunțați la toate drepturile morale asupra oricăror astfel de Propuneri și garantați prin prezenta că orice astfel de Propuneri sunt originale sau că aveți dreptul de a trimite astfel de Propuneri. Sunteți de acord că nu va exista nicio cale de atac împotriva noastră în cazul unei presupuse sau reale încălcări sau al unei deturnări a oricărui drept de proprietate asupra Materialului prezentat.SITE-UL WEB ȘI CONȚINUTUL TERȚILOR

Site-ul poate conține (sau vi se pot trimite prin intermediul Site-ului link-uri către alte site-uri web (“Site-uri ale terților”), precum și articole, fotografii, texte, grafică, imagini, desene, muzică, sunet, video, informații, aplicații, software și alte conținuturi sau elemente care aparțin sau provin de la terți (“Conținut de la terți”). Astfel de site-uri web ale terților și conținutul terților nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi în ceea ce privește acuratețea, adecvarea sau caracterul complet, iar noi nu suntem responsabili pentru site-urile web ale terților accesate prin intermediul site-ului sau pentru conținutul terților postat pe, disponibil prin sau instalat de pe site, inclusiv conținutul, acuratețea, caracterul ofensator, opiniile, fiabilitatea, practicile de confidențialitate sau alte politici ale site-urilor web ale terților sau ale conținutului terților sau ale conținutului terților sau conținute în acestea. Includerea, stabilirea unui link către, sau permiterea utilizării sau instalării oricăror Site-uri web terțe sau a oricărui Conținut terț nu implică aprobarea sau aprobarea acestora de către noi. Dacă decideți să părăsiți Site-ul și să accesați site-urile web ale terților sau să utilizați sau să instalați orice conținut al terților, o faceți pe propriul risc și trebuie să știți că acești Termeni de utilizare nu mai sunt valabili. Ar trebui să consultați termenii și politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidențialitate și de colectare a datelor, ale oricărui site web către care navigați de pe Site sau referitoare la orice aplicații pe care le utilizați sau le instalați de pe Site. Orice achiziții pe care le faceți prin intermediul site-urilor web ale terților vor fi efectuate prin intermediul altor site-uri web și de la alte companii, iar noi nu ne asumăm nicio responsabilitate în legătură cu astfel de achiziții, care sunt exclusiv între dumneavoastră și terța parte în cauză. Sunteți de acord și recunoașteți că nu aprobăm produsele sau serviciile oferite pe site-urile web ale terților și ne veți exonera de orice prejudiciu cauzat de achiziționarea de către dvs. a unor astfel de produse sau servicii. În plus, ne veți exonera de orice pierderi suferite de dvs. sau de orice prejudicii cauzate de dvs. în legătură cu sau ca urmare a oricărui conținut al terților sau a oricărui contact cu site-urile web ale terților.

 

PUBLICITATI

Permitem agenților de publicitate să își afișeze reclamele și alte informații în anumite zone ale site-ului, cum ar fi reclamele din bara laterală sau bannerele publicitare. Dacă sunteți un agent de publicitate, vă asumați întreaga responsabilitate pentru orice anunțuri publicitare pe care le plasați pe Site și pentru orice servicii furnizate pe Site sau produse vândute prin intermediul acestor anunțuri. În plus, în calitate de agent de publicitate, garantați și declarați că dețineți toate drepturile și autoritatea de a plasa reclame pe Site, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de publicitate și drepturile contractuale. Noi oferim pur și simplu spațiul pentru a plasa astfel de reclame și nu avem nicio altă relație cu agenții de publicitate.GESTIONAREA SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a: (1) să monitorizăm Site-ul pentru a detecta încălcări ale acestor Termeni de utilizare; (2) să luăm măsurile legale adecvate împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv, fără limitare, să raportăm un astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii; (3) la discreția noastră și fără limitare, să refuzăm, să restricționăm accesul, să limităm disponibilitatea sau să dezactivăm (în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre contribuțiile dvs. sau orice parte a acestora; (4) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, notificare sau răspundere, să eliminăm de pe site sau să dezactivăm în alt mod toate fișierele și conținutul care au o dimensiune excesivă sau care sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) să gestionăm în alt mod site-ul într-o manieră menită să ne protejeze drepturile și proprietatea și să faciliteze buna funcționare a site-ului.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați Politica noastră de confidențialitate publicată pe Site, care este încorporată în acești Termeni de utilizare. Vă rugăm să rețineți că Site-ul este găzduit în România. Dacă accesați Site-ul din orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care guvernează colectarea, utilizarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea continuă a Site-ului, transferați datele dumneavoastră în România și sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie transferate și prelucrate în România.

 

TERMEN ȘI ÎNCETARE

Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare în timp ce utilizați site-ul. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ PREVEDERE A ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA, LA DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ ȘI FĂRĂ NOTIFICARE SAU RĂSPUNDERE, ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI (INCLUSIV BLOCAREA ANUMITOR ADRESE IP), ORICĂREI PERSOANE DIN ORICE MOTIV SAU FĂRĂ MOTIV, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ÎNCĂLCAREA ORICĂREI DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII CONȚINUTE ÎN ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICĂREI LEGI SAU REGLEMENTĂRI APLICABILE. VĂ PUTEM ÎNCETA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA LA SITE SAU VĂ PUTEM ȘTERGE CONTUL ȘI ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚII PE CARE LE-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, LA DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ.

În cazul în care vă reziliem sau suspendăm contul din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat, sau sub numele unei terțe părți, chiar dacă acționați în numele terței părți. În plus față de rezilierea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără a ne limita la urmărirea unor acțiuni civile, penale și de reparație prin somație.MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul site-ului în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră exclusivă și fără notificare prealabilă.

Cu toate acestea, nu avem nicio obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe în orice moment, în totalitate sau parțial, Site-ul fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Site-ului.

Nu putem garanta că Site-ul va fi disponibil în orice moment. Este posibil să avem probleme hardware, software sau de altă natură sau să avem nevoie să efectuăm lucrări de întreținere legate de Site, ceea ce poate duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul în orice moment sau din orice motiv, fără a vă anunța. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, pagubă sau inconvenient cauzat de imposibilitatea dvs. de a accesa sau de a utiliza Site-ul în timpul oricărei întreruperi sau întreruperi a Site-ului.

Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca obligându-ne să menținem și să oferim asistență pentru Site sau să furnizăm corecții, actualizări sau versiuni în legătură cu acesta. Termenii de utilizare vor rămâne în vigoare în timp ce utilizați Site-ul. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ PREVEDERE A ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA, LA DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ ȘI FĂRĂ NOTIFICARE SAU RĂSPUNDERE, ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI (INCLUSIV BLOCAREA ANUMITOR ADRESE IP), ORICĂREI PERSOANE DIN ORICE MOTIV SAU FĂRĂ NICIUN MOTIV, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A NE LIMITA LA ÎNCĂLCAREA ORICĂREI DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII CONȚINUTE ÎN ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICĂREI LEGI SAU REGLEMENTĂRI APLICABILE. VĂ PUTEM ÎNCETA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA LA SITE SAU VĂ PUTEM ȘTERGE CONTUL ȘI ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚII PE CARE LE-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, LA DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ.

În cazul în care vă reziliem sau suspendăm contul din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat, sau sub numele unei terțe părți, chiar dacă acționați în numele terței părți. În plus față de rezilierea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără a ne limita la urmărirea unor acțiuni civile, penale și de reparație prin somație.

 

LEGEA APLICABILĂ

Aceste condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională de bunuri este exclusă în mod expres. În cazul în care reședința dvs. obișnuită se află în UE și sunteți consumator, posedați în plus protecția oferită de dispozițiile obligatorii ale legislației din țara de reședință. RENTGUARD SERVICES SRL și dvs. sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din București, ceea ce înseamnă că puteți face o cerere de apărare a drepturilor dvs. de protecție a consumatorului în ceea ce privește acești Termeni de utilizare în România, sau în țara UE în care aveți reședința.

 

SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Negocieri informale

Pentru a accelera soluționarea și a controla costurile oricărei dispute, controverse sau reclamații legate de acești Termeni de utilizare (fiecare “Dispută” și, în mod colectiv, “Disputele”) aduse fie de dumneavoastră, fie de noi (individual, o “Parte” și, în mod colectiv, “Părțile”), Părțile convin să încerce mai întâi să negocieze orice Dispută (cu excepția Disputelor prevăzute în mod expres mai jos) în mod informal timp de cel puțin treizeci (30) de zile înainte de a iniția arbitrajul.

Astfel de negocieri informale încep în urma unei notificări scrise transmise de una dintre părți celeilalte părți.

 

Arbitrajul obligatoriu

Orice litigiu care decurge din relațiile dintre părțile la prezentul contract va fi soluționat de un arbitru care va fi ales în conformitate cu Regulamentul de arbitraj și cu Regulamentul intern al Curții Europene de Arbitraj, care face parte din Centrul European de Arbitraj cu sediul la Strasbourg și care este în vigoare la momentul depunerii cererii de arbitraj, și a cărui adoptare a prezentei clauze constituie acceptarea. Sediul arbitrajului este București, România. Limba de procedură este limba română. Normele de drept material aplicabile sunt cele ale dreptului românesc.

 

Restricții

Părțile convin ca orice arbitraj să se limiteze la litigiul dintre părți în mod individual. În măsura în care legea permite acest lucru, (a) niciun arbitraj nu va fi asociat cu nicio altă procedură; (b) nu există niciun drept sau autoritate ca vreun litigiu să fie arbitrat pe baza unei acțiuni colective sau să utilizeze proceduri de acțiune colectivă; și (c) nu există niciun drept sau autoritate ca vreun litigiu să fie adus în calitate de pretins reprezentant în numele publicului larg sau al altor persoane.

 

Excepții de la negocierile informale și de la arbitraj

Părțile convin că următoarele litigii nu fac obiectul dispozițiilor de mai sus privind negocierile informale și arbitrajul obligatoriu:

(a) orice litigii care vizează aplicarea sau protejarea, sau privind validitatea oricărui drept de proprietate intelectuală al unei părți; (b) orice litigiu legat de, sau care rezultă din, acuzații de furt, piraterie, încălcare a vieții private sau utilizare neautorizată; și (c) orice cerere de măsuri asigurătorii. În cazul în care această dispoziție este considerată ilegală sau inaplicabilă, atunci niciuna dintre părți nu va alege să arbitreze orice Dispută care se încadrează în acea parte a acestei dispoziții considerată ilegală sau inaplicabilă, iar o astfel de Dispută va fi soluționată de o instanță competentă din cadrul instanțelor enumerate mai sus pentru jurisdicție, iar părțile sunt de acord să se supună jurisdicției personale a instanței respective.CORECȚII

Este posibil ca informațiile de pe site să conțină erori tipografice, inexactități sau omisiuni, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe site în orice moment, fără notificare prealabilă.

 

 DISCLAIMER

SITE-UL ESTE FURNIZAT ÎN FUNCȚIE DE STAREA ACTUALĂ ȘI DE DISPONIBILITATE. SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI ȘI A SERVICIILOR NOASTRE SE VA FACE PE PROPRIUL DVS. RISC. ÎN CEA MAI MARE MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGE, NE DECLINĂM TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN LEGĂTURĂ CU SITE-UL ȘI CU UTILIZAREA ACESTUIA, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI NERESPECTARE. NU OFERIM NICIO GARANȚIE SAU DECLARAȚIE CU PRIVIRE LA ACURATEȚEA SAU CARACTERUL COMPLET AL CONȚINUTULUI SITE-ULUI SAU AL CONȚINUTULUI ORICĂROR SITE-URI WEB LEGATE DE SITE ȘI NU NE VOM ASUMA NICIO RĂSPUNDERE SAU RESPONSABILITATE PENTRU (1) ERORI, GREȘELI SAU INEXACTITĂȚI ALE CONȚINUTULUI ȘI MATERIALELOR, (2) VĂTĂMĂRI CORPORALE SAU DAUNE MATERIALE, DE ORICE NATURĂ, CARE REZULTĂ DIN ACCESUL DVS. LA ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI, (3) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU UTILIZARE NEAUTORIZATĂ A SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE ȘI/SAU A ORICĂROR ȘI TUTUROR INFORMAȚIILOR PERSONALE ȘI/SAU FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTEA, (4) ORICE ÎNTRERUPERE SAU ÎNCETARE A TRANSMITERII CĂTRE SAU DE PE SITE, (5) ORICE BUG-URI, VIRUȘI, CAI TROIENI SAU ALTELE ASEMENEA CARE POT FI TRANSMISE CĂTRE SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI DE CĂTRE O TERȚĂ PARTE ȘI/SAU (6) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT ȘI MATERIALE SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE ORICE FEL SURVENITE CA URMARE A UTILIZĂRII ORICĂRUI CONȚINUT POSTAT, TRANSMIS SAU PUS LA DISPOZIȚIE ÎN ALT MOD PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI. NU GARANTĂM, NU APROBĂM, NU GARANTĂM ȘI NU NE ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU NICIUN PRODUS SAU SERVICIU PROMOVAT SAU OFERIT DE O TERȚĂ PARTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI, AL ORICĂRUI SITE WEB CU HYPERLINK-URI SAU AL ORICĂRUI SITE WEB SAU APLICAȚIE MOBILĂ PREZENTATĂ ÎN ORICE BANNER SAU ALTĂ PUBLICITATE, ȘI NU VOM FI PARTE SAU NU VOM FI ÎN NICIUN FEL RESPONSABILI PENTRU MONITORIZAREA ORICĂREI TRANZACȚII ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI ORICE FURNIZOR TERȚ DE PRODUSE SAU SERVICII. CA ȘI ÎN CAZUL ACHIZIȚIONĂRII UNUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MIJLOC SAU ÎN ORICE MEDIU, TREBUIE SĂ VĂ FOLOSIȚI JUDECATA ȘI SĂ FIȚI PRUDENT ACOLO UNDE ESTE CAZUL.LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE 

ÎN NICI UN CAZ NOI SAU DIRECTORII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII NOȘTRI NU VOM FI RĂSPUNZĂTORI FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ SAU FAȚĂ DE O TERȚĂ PARTE PENTRU DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INDIRECTE, CONSECVENTE, EXEMPLARE, ACCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE, INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT, PIERDERI DE VENITURI, PIERDERI DE DATE SAU ALTE DAUNE CARE REZULTĂ DIN UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SITE-ULUI, CHIAR DACĂ AM FOST ANUNȚAȚI DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

 

DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să ne apărați, să ne despăgubiți și să ne exonerați de răspundere, inclusiv pe noi, inclusiv pe filialele și afiliații noștri, precum și pe toți funcționarii, agenții, partenerii și angajații noștri, de orice pierdere, daună, răspundere, reclamație sau cerere, inclusiv onorariile și cheltuielile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau ca urmare a: (1) Contribuțiile dumneavoastră; (2) utilizarea Site-ului; (3) încălcarea acestor Termeni de utilizare; (4) orice încălcare a declarațiilor și garanțiilor dumneavoastră prevăzute în acești Termeni de utilizare; (5) încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de proprietate intelectuală; sau (6) orice act dăunător față de orice alt utilizator al Site-ului cu care v-ați conectat prin intermediul Site-ului.

Fără a aduce atingere celor de mai sus, ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala dvs., de a ne asuma apărarea și controlul exclusiv al oricărei probleme pentru care trebuie să ne despăgubiți, iar dvs. sunteți de acord să cooperați, pe cheltuiala dvs., cu apărarea noastră în cazul unor astfel de reclamații. Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă notifica cu privire la orice astfel de reclamație, acțiune sau procedură care face obiectul acestei despăgubiri, imediat ce luăm cunoștință de aceasta.

 

DATE UTILIZATOR

Vom păstra anumite date pe care le transmiteți către Site în scopul gestionării performanței Site-ului, precum și date referitoare la utilizarea Site-ului de către dumneavoastră. Deși efectuăm în mod regulat copii de rezervă de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Site-ul. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau deteriorare a unor astfel de date, iar dvs. renunțați prin prezenta la orice drept de acțiune împotriva noastră care decurge din orice pierdere sau deteriorare a unor astfel de date.

 

COMUNICAȚII, TRANZACȚII ȘI SEMNĂTURI ELECTRONICE

Vizitarea site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicări electronice. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm în format electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca o astfel de comunicare să fie în scris. SUNTEȚI DE ACORD PRIN PREZENTA CU UTILIZAREA SEMNĂTURILOR ELECTRONICE, A CONTRACTELOR, A COMENZILOR ȘI A ALTOR ÎNREGISTRĂRI, PRECUM ȘI CU LIVRAREA ELECTRONICĂ A NOTIFICĂRILOR, A POLITICILOR ȘI A ÎNREGISTRĂRILOR TRANZACȚIILOR INIȚIATE SAU FINALIZATE DE CĂTRE NOI SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI. Prin prezenta, renunțați la orice drepturi sau cerințe în temeiul oricăror statute, regulamente, norme, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea de înregistrări neelectronice, sau la plăți sau la acordarea de credite prin orice alte mijloace decât cele electronice.

 

 DIVERSE

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe Site sau în legătură cu Site-ul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi. Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a oricărui drept sau prevedere din acești Termeni de utilizare nu va funcționa ca o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem ceda oricând unul sau toate drepturile și obligațiile noastre altora, în orice moment. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, daună, întârziere sau incapacitate de a acționa cauzată de orice cauză care nu se află sub controlul nostru rezonabil. În cazul în care orice prevedere sau parte a unei prevederi din acești Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere sau parte a prevederii este considerată separabilă din acești Termeni de utilizare și nu afectează validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi. Nu există nicio relație de asociere în participație, parteneriat, angajare sau agenție creată între dumneavoastră și noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau a utilizării Site-ului. Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea faptului că i-am redactat. Prin prezenta, renunțați la toate apărările pe care le puteți avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare și a lipsei de semnare de către părțile implicate în executarea acestor Termeni de utilizare.

 

CONTACTAȚI-NE

Pentru a rezolva o plângere referitoare la Site sau pentru a primi informații suplimentare privind utilizarea Site-ului, vă rugăm să ne contactați la:

RENTGUARD SERVICES SRL

Str. Argentina 25, Sector 1, București

office@rentguard.ro