Eficientizează și redu semnificativ timpul alocat administrării proprietăților

Poți configura și administra un număr nelimitat de proprietăți, având vizibilitate pe venituri și cheltuieli, randament financiar al proprietăților și alte servicii conexe procesului de property management. Beneficiază de flexibilitate în gestionarea tuturor detaliilor și îmbunătățește relațiile pe care le ai cu colaboratorii.

Ai vizibilitate 24/7 pe comisioanele primite și preconizate

Vezi în timp real în platforma toate comisioanele primite până la momentul respectiv, dar și pe cele viitoare, atât la nivel de proprietate-contract, cât și la nivel de cont unde sunt înglobate toate.

Gestionezi mai ușor relația cu proprietarii și chiriașii

Cu RentGuard poți reduce timpul alocat activității de property management cu până la 35% datorită digitalizării și eficientizării procesului de închiriere.

Soliciti comisionul și trimiti cu ușurință facturile

Prin RentGuard soliciți comisionul direct și te asiguri că toate documentele sunt corecte și complete înainte de a trimite facturile către proprietari.

Toate părțile implicate pot plăti facturile, întreținerea și chiria direct din aplicație

Cu Rentguard, plata tuturor necesităților este mai ușoară ca niciodată. Cu doar un clic, oricine, fie chiriașul, proprietarul sau property managerul poate plăti facturile, întreținerea lunară și chiar chiria într-un mod simplu și direct. Colectează comisionul, iar chiria se va transfera direct către proprietar în mod automat.

Toate acțiunile principale într-un singur loc

Ai acces la un dashboard personalizat care înglobează toate informațiile importante despre proprietățile tale: valabilitate contract, date contact chiriaș, termene de plată și multe altele.

Ai acces la analize financiare complexe

RentGuard este un instrument ideal pentru gestionarea cheltuielilor și veniturilor proprietăților tale, oferindu-ți acces la o analiză completă și un randament exact, ce au la baza informații financiare relevante.

Poți promova cu ușurință proprietățile tale

RentGuard creează pagini special dedicate vizualizării proprietăților tale, ce pot fi distribuite direct din platforma pe rețelele de socializare sau alte canale preferate.

Trimiterea facturilor către chirias nu mai este o problemă

Adaugi cu ușurință facturile emise de furnizori, indiferent că este vorba de utilități, servicii de mentenanță sau chiar întreținerea. În max. câteva minute, chiriașul este notificat și întârzierile de plata sunt evitate.

Adaugi și contactezi rapid furnizorii de utilități și servicii

RentGuard face ușoară comunicarea cu furnizorii de utilități, dar și de serviciile conexe procesului de închiriere, precum instalator, electrician, etc. prin listarea lor direct în platformă.

Administrezi rapid contractele și proprietățile tale

Fie că vrei să vezi contractele care expiră în curând, restanțele sau finanțele anumitor proprietăți, RentGuard afișează toate informațiile și acțiunile posibile într-un mod intuitiv. În plus, regăsești modele de contracte, redactate împreună cu avocați de renume.

Comunici rapid și eficient

Ai în permanență la îndemână datele de contact, atât ale proprietarilor, cât și ale chiriașilor, și prin doar o apăsare de buton, îi poți contacta prin email sau telefon.

Eviți chiriașii problematici

Poti lua cea mai bună decizie privind alegerea chiriașilor cu ajutorul evaluării RentGuard ce include scorul FICO, venitul personal, cât și alte metode KYC moderne.

Soliciti și confirmi cu ușurință chiria

Chiria se actualizează automat în platformă în fiecare lună, însă oricând o poți modifica manual. În plus, poți adăuga detalii extra pe factura lunară, precum reparații sau alte servicii contractate. În fiecare lună, chiria se va transfera automat către proprietar, iar comisionul va veni către property manager în mod direct.

Nu ești încă sigur?
Îți oferim access gratuit 60 de zile!

Înregistrează-te gratuit și descoperă un mod inteligent de a gestiona proprietățile cu RentGuard. În plus, ai mai mult control și o relație transparentă cu chiriașii sau proprietarii.